Zorg logistiek

Speciaal voor ziekenhuizen, verpleeghuizen en andere zorginstellingen

Binnen dit segment worden de producten van DD Elan gebruikt voor het verplaatsen van bedden, en stoelen binnen de muren van de Nederlandse gezondheidszorg. Daarnaast kunnen we producten op maat maken die op allerlei wijze worden toegepast en bieden zo in iedere situatie voor u de beste oplossing. Deze producten leveren een bijdrage aan de arbeidsomstandigheden van medewerkers in de gezondheidszorg.

Verminder beroepsrisico’s

De producten van DD Elan helpen door het bereiken van directe besparingen

Door het toepassen van elektrisch aangedreven movers spaart men de rug van het personeel. Minder verzuim leidt tot besparing op de kosten van afwezigheid. Zware lasten door de organisatie vervoeren is een veeleisende taak, welke niet alleen belastende torso wendingen van de medewerker veroorzaken, maar op lange termijn ook slijtage. Door jarenlang dit te doen zijn er verhoogde risico’s die leiden tot ernstige pijn in de rug of zelfs letsel. Pijn en verwondingen kunnen maanden nodig om te herstellen of leiden tot langdurig verzuim.

DD Elan

  • helpt om de arbeidsomstandigheden te verbeteren
  • geeft analyses over huidige situatie
  • Geeft advies over een efficiënte inzet van de juiste middelen
  • Weet advies in te passen binnen beleidskaders of budgetten

Advies nodig?

Wilt u ook een gedegen advies rondom de inzet en het gebruik van elektrisch aangedreven hulpmiddelen in uw zorginstelling, neem dan snel contact met ons op.

Bekijk onze brochure